Ohlášky 7. 7. 2024

Ohlášky 7.7.2024

Dnes je 14. neděle v mezidobí.

Dnešní sbírka je určena na rekonstrukci farní kůlny.

Od 18:30 je večer chval.

Bohoslužby v příštím týdnu budou v prázdninovém režimu, tj. ve středu a v pátek
v 18:00, ve čtvrtek a v sobotu v 7:00. V neděli v 7:15 a 9:00. Navíc bude mše svatá v úterý v 7:00. 

Ve čtvrtek bude pan farář navštěvovat nemocné.

V sobotu bude v 17:30 v kostele modlitba růžence za mír ve světě.

Konference Charis (nový název Katolické Charismatické konference) na téma „Jsem misionář, nebo misijní pole?“ se koná od 10. do 14. července na Výstavišti. Online přihlašování už bylo ukončeno, na konferenci však můžete přijít i bez přihlášení.

V termínu 9.-11. srpna proběhne v Brně duchovní obnova s Dr. Mary Healy z Detroitu s tématem: Uzdravení a duchovní dary. Informace a přihlášky naleznete na webu nadačního fondu Credo – plakát je na nástěnce. 

Přihlašovat se můžete na Pastorační veletrh. Sobota 19. října od 9 do 17 hodin bude patřit společné inspiraci, novým pastoračním nápadům i diskuzi, jak zvěstovat víru v Ježíše Krista dalším lidem. Akce se uskuteční v budově Biskupského gymnázia v Brně. Více ZDE.

Koordinátor synodálního procesu v naší diecézi P. Petr Šikula a jeho spolupracovníci srdečně zvou k účasti na kurzech o praktické synodalitě, které se budou konat v novém školním roce: jde o vzdělávací program Stávat se tvůrci pokoje a seminář tvorby společenství Community Building. Uzávěrka přihlášek na tyto kurzy je 15. července (Tvůrci pokoje), resp. 8. září 2024 (Community Building).