Ohlášky 1. 9. 2024

Ohlášky 1. 9. 2024

Dnes je 22. neděle v mezidobí. Při mši sv. v 10:00 bude zvláštní požehnání dětem na začátku nového školního roku.

Dnešní sbírka je určena na rekonstrukci farní kůlny.

Od 18:30 je večer chval.

Mše sv. v následujícím týdnu budou v běžném pořadu, tedy úterý, ve středu a v pátek v 18:00, ve čtvrtek a v sobotu v 7:00. Příští neděli bude mše sv. v 10:00 v Jehnicích.

V úterý se v 15:00 při mši sv. rozloučíme se zemřelým panem ing. Aloisem Plachým.

Ve čtvrtek bude po mši sv. hodinová adorace za kněze a nová povolání moderovaná Služebníky Ježíšova Velekněžského Srdce.

Pátek je první v měsíci, od 17:00 bude příležitost ke slavení svátosti smíření a k tiché adoraci, po mši sv. společná adorace se svátostným požehnáním. Otec Jindřich bude navštěvovat nemocné.

Zveme na Setkání rodáků, které se uskuteční v sobotu 7. září. V neděli bude mše sv. v 8:30 za živé a zemřelé obyvatele Řečkovic a Mokré Hory – podrobnosti jsou na plakátech.

V sakristii si můžete nahlásit úmysl mše sv. na měsíc říjen a listopad.

Můžete se tam také přihlašovat na farní pouť do Mariazell v sobotu 12. října – další informace jsou na nástěnce a na farním webu. Cena: Nevratná záloha 600 Kč, doprava zájezdovým autobusem Man lion’s coach s WC a klimatizací. 

Připomínáme, že od července je kostel otevřen k modlitbě po celý den od pondělí do neděle až po přední lavice.

Zveme vás na tradiční dvoudenní podzimní farní výlet do Podyjí a příhraničního Rakouska, v termínu 5. – 6. října. Bližší informace jsou na stolku pod kůrem a u Pavla Olbricha.