Mladí fandí Velehradu

V rámců Dnů lidí dobré vůle na Velehradě, zveme všechny mladé, společenství mladých, ministranty, scholy a rodiny na program Mladí fandí Velehradu, který proběhne 4. 7. 2023 od 14 hodin v areálu ZŠ Velehrad. Můžete se přihlásit do Velehradských her, ve kterých budou jednotlivé týmy soutěžit v různých disciplínách (vodní fotbal, bumber ball a další) o pohár „tatíčka Stojana“. Přihlášku i podmínky soutěže naleznete na stránkách www.velehrad.eu. V rámci večerního programu se můžete těšit na WORSHIP PÁRTY se svědectvími a s kapelami: LCH LIVE, TOWMEOT a GEDEON WORSHIP. Více informací na plakátku a sociálních sítích.

V rámci odpoledního programu MLADÍ FANDÍ VELEHRADU 4. 7. 2023 se můžete těšit na hudební kavárnu s chill zónou v Grand Šapitó, inspirativní talk a další backstage aktivity jako je: escape rooom, tvořivé dílny, fotokoutek, výstavu na téma Kdo jsem?, vystoupení parkouristů atd.
Novinkou letošního programu jsou Velehradské hry = Zážitkovo-sportovní soutěž týmů ,,o pohár tatíčka Stojana” do které se mohou zapojit 6-8 členné týmy mladých z nejrůznějších křesťanských spolků, společenství, schól, ministrantů, rodin či kamarádů.

Motto Velehradských her:
…běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, již je Boží povolání v Kristu Ježíši. Filip 3, 13-14

V rámci večerního programu pro mladé se můžete těšit na WORSHIP PÁRTY se svědectvím a s kapelami: LCH LIVE, TOWMEOT a GEDEON WORSHIP.
Na programu Mladí fandí Velehradu se podílí NF Credo, Společenství projekt ON a také další společenství v rámci Lídrovsko animátorské školy v ČR, a další organizátoři Dnů lidí dobré vůle.
Ve středu po slavnostní mši svaté od 13. do 15. hodiny proběhne program pro rodiny s dětmi spolu s LCH LIVE a gedeON worship FAMILY na podiu u ambitu.
DĚKUJEME! Věříme, že se nám podaří znovu probudit mladé na Velehradu.

Velehradske_hry_2023
Mladi_fandi_Velehradu_2023