Farní charita a advent

Byly bychom moc rády, kdyby se letos podařila zopakovat loňská úspěšná adventní akce, a sice

pečení a následná roznáška vánočního cukroví do domovů pro seniory.

Proto se obracíme na ty z vás, které rády pečete a byly byste ochotné se o své výrobky podělit. Loni nikdo z vás nechtěl ingredience na cukroví zaplatit, avšak naše nabídka na proplacení nákupního seznamu, případně i nakoupení všeho potřebného a dovozu k vám domů stále trvá. 

Prosíme, kontaktujte nás co nejdříve s nákupním seznamem na pečení nebo do neděle 17. 12. doneste do sakristie hotové cukroví s paragonem a kontaktem na vás. Spojíme se s vámi a domluvíme se na předání peněz za suroviny. Cukroví by mělo být suché, aby vydrželo až do Vánoc, tedy typu perníčky, vanilkové rohlíčky, linecké, zázvorky atd., žádné krémové a pudinkové náplně.
Děti z náboženství se postarají o jeho zabalení a prosíme opět mládež, nejlépe i hrající na nějaký hudební nástroj, jestli by byla ochotná seniory v předvánočním týdnu v doprovodu dospělých navštívit. Návštěvy jsou naplánovány na čtvrtek 21. a pátek 22. 12. dopoledne vždy v doprovodu otce Michala a ochotných dobrovolníků. 
Milá mládeži, hlaste se tedy rovnou u otce Michala. Loni toto předvánoční koledování přineslo plno radosti a silných zážitků nejen nemocným a seniorům, ale i všem, kdo se na akci podíleli.