Ohlášky 25. 2. 2024

Ohlášky 25. 2. 2024

Dnes je 2. neděle postní.

Dnešní sbírka Haléř sv. Petra slouží Svatému otci ke zmírnění následků neštěstí, pomoci obětem válečných konfliktů, živelných katastrof, uprchlíkům a dalším lidem v nouzi. Pán Bůh zaplať za vaše dary.

Křížovou cestu od 17:30 povedou rodiny, příští neděli Společenství Služebníků Ježíšova Velekněžského Srdce.

Od 18:30 je nedělní tichá adorace za obnovu víry ve farnosti a povolání ke kněžské a jáhenské službě.

Do farní kavárny dnes zve otec Jindřich se skupinou křesťanské meditace, příští týden se na Vás těší po mších svatých v 8:30 a 10:00 Zuzana a Tomáš Bořečtí. Na službu v dalších týdnech se můžete zapsat do tabulky na stránkách farnosti.

Na oltáři Sv. Rodiny si můžete vylosovat rodinu za kterou se budete příští týden modlit a také se zapsat do archu na týden od 3. března.

Mše sv. v týdnu budou kromě úterka v běžném pořadu.

V úterý bude od 18:00 bohoslužba slova s jáhnem Petrem a po ní setkání křesťanské meditace.

Ve středu je mše sv. zaměřená na děti, po mši sv. bude další setkání intenzivní přípravy na 1. sv. přijímání.

Pátek je první v měsíci, o. Michal bude navštěvovat nemocné. Od 17:00 bude příležitost ke slavení svátosti smíření, přede mší sv. je v 17:30 křížová cesta a po mši sv. obvyklá krátká společná adorace se svátostným požehnáním.

Příští neděli při mši v 8.30 proběhnou první skrutinia před křtem dospělého.

Zveme všechny ženy naší farnosti na další setkání S F P (sdílení, film Prosecco). Sejdeme se opět ve farní herně v pátek 1.3.2024 po večerní mši svaté. Prosecco tentokrát nahradíme postním pitím dobrých bylinných čajů, drobné občerstvení bude zajištěno. Také je připraveno promítání filmu „Příběh Marie“. Těšíme se na vás, udělejte si čas a přijďte.

Již dnes zveme na postní duchovní obnovu farnosti, kterou ve dnech 8. a 9. března povede P. Josef Pohanka. Pozvánky jsou na nástěnkách a na stolku pod kůrem.

Farnost sv. Augustina v Brně, Masarykově čtvrti srdečně zve na pořad hudby a slova POSTNÍ MEDITACE S HUDBOU v neděli 3. března v 16:00 v kostele sv. Augustina. Program je spojen s prezentací Hospice sv. Alžběty v Brně a s veřejnou sbírkou ve prospěch hospice. Plakát s programem je na nástěnce.