Ohlášky 7. 4. 2024

Ohlášky 7. 4. 2024

Dnes je 2. neděle velikonoční – Božího milosrdenství. Sbírka je na charitativní účely. Všem, kteří přispěli Pán Bůh zaplať. 

Od 18:30 bude večer chval.

Na službu do farní kavárny se můžete zapsat do tabulky na stránkách farnosti.

Veřejná generální zkouška na koncertní představení Jesus Christ Superstar – Muzikál v kostele, proběhne dnes od 12:00 v sále TJ Sokol Řečkovice. Vstupné je dobrovolné. Všichni jste srdečně zváni!

Končí charitní akce Postní almužna. Postničky k sečtení Vaší podpory Pavla z Chráněného bydlení sv. Gabriela je zapotřebí ještě dnes odevzdat v sakristii.

Mše sv. v týdnu budou v běžném pořadu. Navíc bude mše sv. o slavnosti Zvěstování Páně v pondělí v 18:00. 

V úterý bude po mši sv. od 18:45 setkání k praxi křesťanské meditace.

Ve středu je mše sv. zaměřená na děti, po mši sv. bude další setkání přípravy na 1. sv. přijímání.

Ve čtvrtek bude po mši sv. snídaně na faře.

V pátek je od 9:00 setkání maminek na faře.

V sobotu bude od 17:30 modlitba růžence za mír ve světě.

Diecézní katechetické centrum zve všechny zájemce na duchovně formační setkání nad tématem Jak předávat evangelium. Uskuteční se v brněnské katedrále v sobotu 13. 4. 2024 od 9:30 do cca 12:30. Doprovázejícím bude P. Michal Seknička.

Příští neděli bude v kostele od 19:00 koncertní představení k výročí 50+1 let od premiéry filmu Jesus Christ Superstar .

Již dnes zveme na benefiční koncert v neděli 21. 4. 2023 v 17:00. Zahrají mladí hudebníci z naší farnosti. Výtěžek bude věnován organizaci Mary’s Meals.

V sakristii se můžete přihlásit na farní pouť do Vambeřic a na Horu Matky Boží v Králíkách, která se uskuteční (bude-li dostatečný počet přihlášených) v sobotu 4. května.

Na diecézní ministrantskou pouť v Rajhradě 27. dubna máme přihlášených 10 míst, prosíme rodiče o nahlášení účastníků o. Michalovi.

Od pondělí 8. dubna bude na farním webu přihláška na farní tábor. Vyplněné přihlášky můžete zasílat na e-mail na stránkách nebo vyplněné dávat přímo do rukou Jany Rejmanové či nechat v sakristii. Věkové rozhraní účastníků je ukončená 2.- 7. třída. Termín tábora je od neděle 29. 7. do neděle 4. 8. 2024.