Ohlášky 14. 4. 2024

Ohlášky 14. 4. 2024

Dnes je 3. neděle velikonoční.

Od 19:00 bude v kostele koncertní představení k výročí 50+1 let od premiéry filmu Jesus Christ Superstar. Pravidelná nedělní adorace dnes večer NENÍ. 

Do farní kavárny dnes po všech mších sv. zve farní buňka Míly Bořecké, příští týden po mši sv. v 8:30 a 10:00 Lucie a Linda. Na službu o dalších nedělích se můžete zapisovat do tabulky na stránkách farnosti.

Minulou neděli se při sbírce na charitativní účely vybralo  26 343,- Kč.

Postní sbírka v pokladničce Farní charity pro Mary’s Meals činila 17.369, — Kč a
v „postničkách“ pro podporu Pavla z Chráněného bydlení sv. Gabriela 19 290,– Kč. Pán Bůh zaplať za vaši štědrost.

Pořad bohoslužeb v příštím týdnu bude v obvyklém pořadu.

V úterý bude po mši sv. od 19:00 na faře setkání všech, kteří se podílejí na úklidu našeho kostela, fary a herny.

Ve středu je mše sv. zaměřená na děti, po mši sv. bude další setkání přípravy na 1. sv. přijímání.

Ve čtvrtek bude po mši sv. společenství seniorů – Kláštery a Českomoravská Fatima.

V pátek po mši sv. budou mládežnické chvály 4him – všichni jsou srdečně zváni.

Příští neděli bude v kostele v 17:00 benefiční koncert. Zahrají mladí hudebníci z naší farnosti. Výtěžek bude věnován organizaci Mary’s Meals.

Kdo se ještě rozhodujete o účasti na farní pouti do Vambeřic a na Horu Matky Boží v Králíkách, která se uskuteční v sobotu 4. května, neváhejte se přihlásit a zaplatit zálohu v sakristii. Pokud ještě dnes nenaplníme potřebný počet účastníků, budeme muset pouť zrušit.

Od pondělí je na farním webu přihláška na farní tábor. Vyplněné přihlášky můžete zasílat na e-mail na stránkách nebo vyplněné dávat přímo do rukou Jany Rejmanové či nechat v sakristii. Věkové rozhraní účastníků je ukončená 2.- 7. třída. Termín tábora je od neděle 29. 7. do neděle 4. 8. 2024.

Na diecézní ministrantskou pouť v Rajhradě 27. dubna máme přihlášených 10 míst, prosíme rodiče o nahlášení účastníků o. Michalovi.

Plakáty různých formátů na festival Full of Life si můžete vyzvednout v sakristii.

Zítra tj. v pondělí 15. dubna začíná stavba farní kůlny. Prosíme o modlitby za zdar díla a děkujeme za finanční dary. Při pohybu na farním dvoře teď dbejte zvýšené opatrnosti.