Ohlášky 16. 6. 2024

Ohlášky 16. 6. 2024

Dnes je 11. neděle v mezidobí.

Mše sv. v 10:00 je na Ořešíně u příležitosti výročí posvěcení kaple Neposkvrněného srdce Panny Marie.

Od 18:30 je adorace se zpěvy z Taizé.

Na službu do farní kavárny  se můžete zapisovat na stránkách farnosti.

Bohoslužby v příštím týdnu budou v obvyklém pořadu.

V úterý je po mši sv. setkání k praxi křesťanské meditace.

Ve čtvrtek je po mši sv. společenství seniorů – téma „Doktor Giuseppe Moscati, lékař pro chudé“.

V sobotu 22. června udělí v 9:00 v katedrále sv. Petra a Pavla brněnský biskup Pavel Konzbul kněžské svěcení Lukáši Janouškovi, Milanu Pazderovi a Danielu Martinkovi. Doprovázejme novokněze naší modlitbou. Na kněžské svěcení pojedeme v rámci ministrantské schůzky. Sraz je v 7:30 u kostela.

Příští neděli 23. června na farním dni společně oslavíme 10. výročí kněžského svěcení otce Michala. Program bude na faře od 15:00 až do večerních hodin. Při této příležitosti prosíme ochotné pekaře a pekařky o napečení dobrot. Plakáty jsou na nástěnkách a na webu

Vzadu na stolku a na farním webu jsou přihlášky do náboženství pro školní rok 2024/25.Přihlášky odevzdávejte katechetkám nebo v sakristii do 30. června 2024. Dětem od 3 do 6 let a jejich rodičům nově nabízíme Katecheze Dobrého Pastýře. Podrobnosti jsou na farním webu. 

Od 11. do 18. srpna je ještě možné přihlásit se na pracovně poznávací pobyt v bulharském Kazanlaku. Zájemci se hlaste přímo faráři. Akce je výhradně pro muže.

Ohlášky svatby: v sobotu 29. června uzavřou v kostele sv. Vavřince v Řečkovicích církevní sňatek Alžběta Šmerdová z Řečkovic a Zdeněk Váňa z Kopřivnice. Pokud někdo z vás ví o nějaké překážce, která by tomuto sňatku bránila, ať to oznámí faráři.